Bosseweg 7C
5682 BA Best

Léon Dressel

Mr. Léon Dressel

Loopbaan

Léon Dressel is opgegroeid in de omgeving van 's-Hertogenbosch. Na zijn middelbare school heeft hij Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. In februari 1999 is Léon aan deze universiteit afgestudeerd.

Direct na zijn afstuderen, heeft Léon twee jaar als jurist gewerkt voor de grootste rechtsbijstandverzekeraar van Europa op de rechtsgebieden algemeen verbintenissenrecht en vervoerrecht. In juni 2001 is Léon overgestapt naar de advocatuur. Vanaf die datum heeft Léon als advocaat gewerkt voor een tweetal middelgrote Brabantse advocatenkantoren. Daarbij heeft hij zich met name bezig gehouden met de rechtsgebieden ondernemingsrecht, contractenrecht, vastgoed en huurrecht, vervoerrecht en incasso.

Op 1 februari 2010 heeft Léon samen met Jorg Siebelt Best Law Advocaten opgericht. Léon besteedt zijn vrije tijd graag aan sporten, waaronder wielrennen. Daarnaast is Léon een fervent motorrijder en houdt hij van reizen, eten en een goed glas wijn.

Léon heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

  • Algemene praktijk

Deze registratie verplicht Léon elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.