Bosseweg 7C
5682 BA Best

Léon Dressel

Mr. Jorg Siebelt

Loopbaan

Jorg Siebelt is geboren en getogen in 's-Hertogenbosch. Na de Middelbare Detailhandel School heeft hij op de Hogeschool 's-Hertogenbosch Management, Economie en Recht gestudeerd. Daarna heeft hij Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. In juni van 2004 is Jorg aan deze universiteit afgestudeerd, met als specialisatie Strafrecht.

Vervolgens is Jorg als advocaat aan de slag gegaan bij een middelgroot Brabants advocatenkantoor. Daarna heeft hij enkele jaren gewerkt bij het grootste advocatenkantoor van Zuid-Nederland. Jorg is daar werkzaam geweest binnen de secties ondernemingsrecht, vastgoed en strafrecht. Naast het werk is Jorg graag sportief bezig. Met enige regelmaat trekt hij zijn hardloopschoenen aan of stapt hij op de racefiets. Bij goed weer is hij ook op de motor te vinden. Een goed restaurant en een goed glas rode wijn is eveneens aan hem besteed.

Sinds 1 februari 2010 is Jorg als één van de oprichters werkzaam bij Best Law Advocaten. Naast het werk mag Jorg graag een balletje slaan op de squashbaan, loopt hij regelmatig hard en is hij bij goed weer op de motor te vinden. Een goed restaurant of gezellige Brabantse kroeg bezoekt hij eveneens graag.

Jorg heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

  • Algemene praktijk
  • Strafrecht

Deze registratie verplicht Jorg elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.